Ako ušetriť a zároveň urobiť dobrú vec?

Štartovné na HORAL 2023 zdarma!

Organizácia masového športového podujatia, akým je aj MTB maratón HORAL, je veľmi náročná po všetkých stránkach. Tým pádom aj po tej finančnej. To sa odzrkadľuje aj na cene, ktorú musia cyklisti zaplatiť za účasť na podujatí. Tá je žiaľ z roka na rok vyššia. Športový klub HORAL už tradične ponúka elegantné riešenie tohto problému. Riešením je venovanie 2% z Tvojich daní nášmu klubu. Touto cestou môžeš uhradiť štartovné za HORAL 2023 a nemusí Ťa to stáť ani jedno €.

Športový klub HORAL – ALTO Slovakia sme, za týmto účelom, opäť zaregistrovali do registra právnických osôb na prijímanie 2% (3%) podielu zaplatenej dane za rok 2022. Účastníkom cyklomaratónu HORAL 2023 tak opäť dávame príležitosť uhradiť štartovné touto formou.

Takže aj tento rok môžete zabiť 2 muchy jednou ranou!

Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane FO

Ako postupovať?

Jednoduchým spôsobom – venuj 2% zo svojich daní, alebo z daní svojej firmy nášmu športovému klubu. Potom nám pošli (horal (at) horal.sk) kópie dokumentov, preukazujúcich, že si 2% zo svojich daní poukázal Športovému klubu HORAL. Do poznámky pri vypĺňaní online prihlášky napíš: „2% + venovaná čiastka“).

Čo získaš?

– podporíš organizáciu 24. ročníka MTB maratónu HORAL 2023 (12.8.2023 vo Svite)
– nebudeš musieť Ty, alebo Tvoj kamarát platiť štartovné na MTB maratón HORAL 2023.
– budeš mať fajn pocit

(Ak Tvoje 2% nebudú stačiť na pokrytie štartovného, bude Ti o túto sumu štartovné ponížené. Ak budú Tvoje 2% vyššie, pomôžeš nášmu klubu a rozvoju Horala.)

Naše údaje:

Obchodné meno (Názov): Športový klub HORAL – ALTO Slovakia
Právna forma: Občianske združenie
IČO/SID: 37795741
Sídlo: 05921 Svit, Mierová 84

Vopred ďakujeme za podporu!

Translate »